HEB JE EEN BRANDENDE VRAAG ? STUUR ONS EEN BERICHTJE!

Wij zijn Richard en Paule en wij wonen al heel ons leven in Breda en houden van onze stad. Wij hebben veel terrasjes bezocht maar de echte lekkere lekker koffie vonden we nog niet. Al jaren zoeken we naar ons “genietmomentje” die ultieme ervaring hebben we nog niet kunnen vinden.

Vandaar dat wij zelf zijn gaan branden. We hebben een brander gekocht en zijn gaan experimenteren. Nu zijn we “thuisbrander” geworden. Na twee jaar proberen en experimenteren hebben we eindelijk onze perfecte koffie gevonden. Graag willen wij iedereen hier ook kennis mee laten maken. Daarvoor hebben we het bedrijfje “Torsy Koffie” opgericht.

Probeer onze koffie. Als je het idee hebt dat je iets zou willen veranderen in het productieproces om zo ook jouw ideale koffie te kunnen ervaren, kun je dat aan ons voorleggen. Zelf kun je natuurlijk bijvoorbeeld ook de maling aanpassen. We kunnen je ook adviseren over de keuze van het apparaat waarmee je jouw ideale bak troost kunt uitvinden. Je kunt contact opnemen met een e-mail: je krijgt altijd een reactie terug.